Leikkipaikat ja ulkokuntosalit

Tekonurmi pihalle

Hiekkatekonurmi pihalla

Hiekkatekonurmi on erinomainen valinta leikkipaikoille ja ulkoliikuntapaikoille sen kestävyyden ja monipuolisten peliominaisuuksien vuoksi.

Hiekkatekonurmet ovat yleisesti käytössä koulujen, päiväkotien ja monien muiden yhteisöjen pihoilla. Hiekkatekonurmi on erittäin kulutusta kestävää ja se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita, joten se sopii hyvin ulkokäyttöön.

Lisäksi hiekkatekonurmi tarjoaa hyvän pito-ominaisuuden ja vaimentaa iskuja, joten se on turvallinen vaihtoehto erilaisille urheilusuorituksille. Hiekkatekonurmi on myös monipuolionen ja mahdollistaa useiden eri lajien pelaamisen.

Tekonurmesta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat alueen personoinnin ja sovittamisen ympäristöön ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Voit valita esimerkiksi vihreän tai muita värejä, kuten sinistä tai punaista, jotta piha erottuu ja luo visuaalista ilmettä ympäröivään maisemaan. Värivaihtoehdot ovat laajat, joten löydämme yhdessä varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Hiekkatekonurmen asennus

Hiekkatekonurmen asentaminen pihalle on huomattava investointi, juuri siksi haluamme korostaa sen merkitystä asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus tekonurmen asennuksesta ja tarjoamme ainoastaan laadukkaita asennuspalveluita.

Hyvin toteutettu tekonurmen asennus takaa turvallisen ja kestävän alustan, joka kestää vuosia käytössä. Pehmeä ja joustava hiekkatekonurmi vähentää loukkaantumisriskiä ja tarjoaa käyttäjille mukavan pelikokemuksen.

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siksi panostamme aina laatuun ja ammattitaitoon. Mikäli harkitset tekonurmen asentamista, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Turva-alustat

Hiekkatekonurmen alle voidaan asentaa joustolevyjä, jotka lisäävät turvallisuutta. Turva-alustat tekonurmen kanssa lisäävät iskunvaimennusta ja vähentävät loukkaantumisriskiä. Joustolevyjä käytetään yleisesti koulujen pihoilla keinujen ja laitteiden alla.

Käyttämämme joustolevyt täyttävät HIC-testin vaatimukset ja tarjoavat erinomaisen suojan kaatumisilta ja iskuilta. HIC-testi varmistaa, että alustan iskunvaimennus on EN 1176-1:2008 turvanormien mukainen. Voit siis luottaa siihen, että meidän käyttämämme joustolevyt ovat turvallisia ja kestäviä.

Leikkivälineen putoamiskorkeus määrittää turva-alustan paksuuden.

25 mm joustolevy: 1,3 m putoamiskorkeus

35 mm joustolevy: 1,8 m putoamiskorkeus

45 mm joustolevy: 2,5 m putoamiskorkeus

 

Tarvitsetko myös pohjatyöt ja aidoituksen?

Lue lisää tekonurmen pohjatyöstä ja aidoituksesta täältä

Hiekkatekonurmi
Tekonurmi joustolevy

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä