Tekonurmi monitoimikentät

Monitoimi tekokonurmikentät – suunnittelu ja asentaminen

Tervetuloa tutustumaan hiekkatekonurmen monipuoliseen maailmaan! Meidän erikoisalaamme on monitoimitekonurmikentät, suunnittelu ja asentaminen. Monitoimitekonurmikenttämme mahdollistavat useiden eri lajien pelaamisen yhdellä kentällä.

Hiekkatekonurmi on erinomainen valinta monitoimikentän alustaksi sen monipuolisuuden ja kestävyyden vuoksi. Hiekkatekonurmi kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita ja on erittäin kestävä, joten se sopii erinomaisesti monien eri lajien pelaamiseen. Lisäksi hiekkatekonurmi tarjoaa hyvän pito-ominaisuuden ja vaimentaa iskuja, joten se on erittäin turvallinen vaihtoehto erilaisille urheilusuorituksille.

Kenttämme mahdollistavat eri lajien pelaamisen yhdellä kentällä, kuten jalkapallo, koripallo, sulkapallo, lentopallo ja tennis. Kenttämme ovat suunniteltu erityisesti monipuolisen liikunnan mahdollistamiseksi.

Kun valitset meidän palvelumme, voit olla varma, että saat laadukkaan ja monipuolisen hiekkatekonurmikentän, joka vastaa tarpeitasi.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua oman kentän suunnittelussa ja rakentamisessa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, joten autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Laadukas asennus takaa turvallisen ja kestävän urheilualueen

Tekonurmen asentaminen on huomattava investointi, jonka vaikutukset tuntuvat pitkään. Juuri siksi haluamme korostaa sen merkitystä asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus tekonurmien asennuksesta ja tarjoamme ainoastaan laadukkaita  tekonurmia.

Hyvin toteutettu monitoimitekonurmikentän asennus takaa turvallisen ja kestävän pelialustan, joka kestää vuosia käytössä. Pehmeä ja joustava tekonurmi vähentää loukkaantumisriskiä ja tarjoaa pelaajille mukavan pelikokemuksen.

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja panostamme aina laatuun ja ammattitaitoon. Mikäli harkitset tekonurmen asentamista, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Meidän avullamme voit varmistaa turvallisen ja laadukkaan pelialustan, joka kestää käytössä pitkään.

Tekonurmen pohjatyöt ja aidoitus

Haluatko myös pohjatyöt ja aidoituksen tekonurmikentälle lue lisää täältä

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä