...

Tekonurmikenttien huolto ja korjaus

Tekonurmikentän huolto

Tervetuloa tutustumaan tekonurmikentät.fi tarjoamiin tekonurmikentän huolto ja korjaus palveluihin! Huolehdimme tekonurmikentänne kunnosta ja turvallisuudesta ammattitaidolla ja kokemuksella.

Palveluihimme kuuluu tekonurmikentän kuntotarkastukset, joissa käymme läpi kentän kunnon ja teemme tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Huoltotyömme sisältää muun muassa tekonurmen harjauksen, täyttöaineen lisäyksen tarvittaessa ja mahdolliset korjaukset.

Tekonurmen huolto ja korjaus on räätälöitävissä juuri teidän tekonurmenne tarpeisiin ja käyttömäärään sopivaksi. Haluamme varmistaa, että tekonurmenne pysyy huippukunnossa ja turvallisena pitkään.

Käytämme tekonurmen huolto ja korjaus töihin aina alan parhaita menetelmiä ja laitteita, jotta kentänne kestää käyttöä ja säilyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Meille on tärkeää, että tekonurmenne kestää haastavissakin olosuhteissa ja käyttäjät voivat nauttia siitä turvallisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tekonurmikentän huoltotyöstä!

Tekonurmikentän rajojen maalaus

Tekonurmikentän rajojen maalauksen avulla voidaan määrittää tarkasti pelialueen rajat. Maalausprosessi tapahtuu yleensä käyttämällä erikoismaalia ja maalauslinjainta.

Rajat voidaan maalata vanhalle tai uudelle tekonurmikentälle, ja pelirajat voidaan mukauttaa eri urheilulajeihin. Tekonurmikentän rajojen maalaus on ammattitaitoista työtä, joka vaatii tarkkuutta. Tämän vuoksi on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys, joka pystyy tekemään maalauksen laadukkaasti ja kestävästi.

Tekonurmikentän korjaus

Tarjoamme asiakkaillemme myös tekonurmikenttien korjauspalveluita. Teemme esimerkiksi pesäpallokentän kotipesän vaihtoja ja muita tekonurmikentän korjauksia, joita tarvitaan kentän käytön aikana tai kun tekonurmikentän elinkaari alkaa lähestyä loppuaan.

Korjaustyöt tehdään ammattitaidolla ja käytämme vain laadukkaita materiaaleja, jotta tekonurmikenttä pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Esim. jalkapallokenttä on tärkeä pitää kunnossa, jotta pelaajat voivat pelata turvallisesti ja saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Ota yhteyttä meihin, jos tekonurmikenttäsi kaipaa korjausta tai huoltoa.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.