...

Hiekkatekonurmet yleisesti

Hiekkatekonurmi on erinomainen valinta leikkipaikoille ja ulkoliikuntapaikoille sen kestävyyden ja monipuolisten peliominaisuuksien vuoksi.

Hiekkatekonurmet ovat yleisesti käytössä koulujen, päiväkotien ja  muiden yhteisöjen pihoilla. Hiekkatekonurmi on erittäin kulutusta kestävää ja se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita, joten se sopii hyvin ulkokäyttöön.

Lisäksi hiekkatekonurmi tarjoaa hyvän pito-ominaisuuden ja vaimentaa iskuja, joten se on turvallinen vaihtoehto erilaisille urheilusuorituksille. Hiekkatekonurmi mahdollistaa useiden eri lajien pelaamisen pesäpallosta tennikseen.

Tekonurmesta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja, jotka mahdollistavat alueen personoinnin ja sovittamisen ympäristöön ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Voit valita esimerkiksi vihreän tai muita värejä, kuten sinistä tai punaista, jotta piha erottuu ja luo visuaalista ilmettä ympäröivään maisemaan. Värivaihtoehdot ovat laajat, joten löydämme yhdessä varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Ammattitaitoinen
tekonurmien asennus

Asentajamme ovat työskennelleet erilaisten tekonurmikenttien parissa yli 10 vuoden ajan. Kokemuksemme kattaa mm. yli 60 tenniskentän asennukset, useita jalkapallo- ja pesäpallokenttiä sekä olemme toimittaneet kymmenille leikkipaikoille erilaisia hiekkatekonurmia turva-alustoineen. Meiltä löytyy osaaminen tekonurmien pohjatöissä, ja toteutamme kaikki projektit avaimet käteen -periaatteella.

Tekonurmet

Olemme valtuutettu Edelgrass-tekonurmien maahantuoja. Edelgrass on Hollantilainen tekonurmitehdas, joka perustettiin perheyrityksenä vuonna 1918. Alun perin tehdas valmisti mattoja, mutta vuonna 1989 se aloitti tekonurmien valmistuksen. Tällä hetkellä Edelgrass on yksi maailman johtavista tekonurmen valmistajista ja sillä on esimerkiksi FIFA-preferred provider status.

Playgrass 20mm tekonurmi

Playgrass 20mm on nukkapituudeltaan 20mm hiekkatekonurmi joka on yleisesti käytössä oleva tekonurmi esimerkiksi tenniskentilllä ja monitoimiareenoilla. Playgrass-20mm tekonurmi on myös käytössä esimerkiksi leikkipaikoilla ja ulkokuntosaleilla. Playgrass-20mm hiekkatekonurmeen lisätään hiekkaa 20-25kg/m2.

Tekniset tiedot

Nukkakorkeus  – 20mm

kokonaiskorkeus – 22mm

Nukkapaino  – 1000gr /m2 

Rivien väli – 3/8″

Tikkiä per metri – 220 

Tikkiä per m2 – 23100

Nukkalankangan materiaali – polyeteeni Fibrilloitu, ympäristö ystävällinen, UV-stabiloitu

Pohjavaihtoehtoina on polyuretaani ja Latex. Vesireikien koko 4mm, Vedenläpäisykyky 180mm/h

Materiaalitakuu 8-vuotta

 

Playgrass 24mm tekonurmi

Playgrass 24mm Hiekkatekonurmi on yleisimmin käytetty tekonurmi leikkipaikoilla. Playgrass-24mm tekonurmeen pystytään lisäämän hieman enemmän hiekkatäyttöä sen nukkapituuden vuoksi ja nukkalankaa jää myös enemmän näkyviin. Playgrass-24mm ei ole niin ”hiekkaisen” näköinen esim. suhteessa tenniskentällä käytettävään Playgrass 20mm tekonurmeen. Playgrass 24mm hiekkatekonurmeen lisätään hiekkaa 20-28kg/m2.

Tekniset tiedot

Nukkakorkeus – 24mm

Kokonaiskorkeus – 26mm

Nukkapaino – 998gr /m2

Kokonaispaino – 1938gr / m2

Rivienväli – 3/8″

Tikkiä per m1 – 190kpl

Tikkiä per m2 – 19950

Pohjavaihtoehtoina on polyuretaani ja Latex. Vesireikien koko 4mm. Vedenläpäisykyky 180mm/h

 

Turva-alustat

Hiekkatekonurmen alle voidaan asentaa joustolevyjä, jotka lisäävät turvallisuutta. Turva-alustat tekonurmen kanssa lisäävät iskunvaimennusta ja vähentävät loukkaantumisriskiä. Joustolevyjä käytetään leikkivälineiden alla.

Käyttämämme Turva-alustat on hollannissa valmistettuja korkealaatuisia kierrätetystä materiaalista valmistettuja  sekä täyttävät HIC-testin vaatimukset. Ne tarjoavat erinomaisen suojan kaatumisilta ja iskuilta. HIC-testi varmistaa, että alustan iskunvaimennus on EN 1176-1:2008 turvanormien mukainen. Voit siis luottaa siihen, että meidän käyttämämme joustolevyt ovat turvallisia ja kestäviä.

Leikkivälineen putoamiskorkeus määrittää turva-alustan paksuuden.

Putoamiskorkeus 1,3m: 25mm joustolevy

Putoamiskorkeus 1,7m: 35mm joustolevy

Putoamiskorkeus 2,1m: 45mm joustolevy

Putoamiskorkeus 2,5m: 55mm joustolevy

Putoamiskorkeus 2,8m: 2x 35mm joustolevy

Putoamiskorkeus 3m: 2x 45mm joustolevy

tekonurmi asennus
Tekonurmikentät
Tekonurmi
Tekonurmikenttä
Hiekkatekonurmi asennus
Hiekkatekonurmi
Hiekkatekonurmi

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.

Katso referenssit!
Sodankylän kyläseuran monitoimikenttä

Ota yhteyttä

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.