...

Tekonurmi jalkapallokenttä

Tekonurmi jalkapallokenttä

Tervetuloa tutustumaan yrityksemme tarjoamiin jalkapallokenttiin! Tarjoamme  laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia tekonurmikenttiä, jotka soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisille.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja eri tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Meiltä löytyy tekonurmikenttiä niin sisä- kuin ulkokäyttöön, yksittäisistä kentistä aina suurempiin monitoimikenttiin.

Kun valitset meidän tekonurmen jalkapalloon alustaksi, voit olla varma, että se kestää kovaa käyttöä vuodesta toiseen ja näyttää aina hyvältä.

Tekonurmikenttämme ovat myös pehmeitä, joka tekee pelaamisesta mukavampaa ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Asiakkaanamme saat aina asiantuntevaa palvelua ja tukea koko projektin ajan. Autamme sinua valitsemaan juuri teille sopivan tekonurmikentän suunnittelusta asennukseen ja huolehdimme kaikista tarvittavista käytännön järjestelyistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tekonurmikentästä juuri teidän tarpeisiin!

Tekonurmikentän turvallisuus

Tekonurmikenttämme täyttävät FIFA:n laatustandardit. FIFA, eli Kansainvälinen jalkapalloliitto, on kehittänyt tiukat standardit tekonurmikentille, jotka takaavat turvallisuuden, kestävyyden ja pelaajien suorituskyvyn.

FIFA-standardi asettaa tarkat vaatimukset muun muassa tekonurmikuidun pituudelle, kentän tasaisuudelle ja kentän pehmeydelle. Kenttien tulee myös läpäistä tarkat testit, joilla varmistetaan, että ne täyttävät kaikki vaaditut standardit.

Voit luottaa siihen, että saat meiltä korkealaatuisen ja turvallisen pelialustan, joka vastaa kaikkein vaativimpiakin olosuhteita.

Joustopinnoite

Joustokerroksen tarkoituksena on vaimentaa iskuja ja joustaa pelaajien askeleiden alla, mikä tekee pelaamisesta turvallisempaa ja mukavampaa.

Joustokerros asennetaan tekonurmen alle ja sen paksuus vaihtelee yleensä 10-25mm välillä. Kerroksen paksuus valitaan yleensä sen mukaan, millaisia vaatimuksia kentän käyttötarkoitus asettaa.

Joustokerros on erittäin tärkeä osa tekonurmikentän rakennetta, sillä se parantaa pelaamisen turvallisuutta ja mukavuutta. Kun pelaajat juoksevat tai hyppäävät kentällä, joustokerros vaimentaa iskuja ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.