Padel-kentän tekonurmi

Padel-kentän tekonurmi

Padelin pelialusta on tärkeä tekijä pelin laadun kannalta, ja padel-kentän tekonurmen oikeaoppinen asennus on tärkeä prosessi. Asennuksessa tulee ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten oikeiden liimojen ja saumanauhojen käyttö.

Monet padel-kentän omistajat eivät välttämättä ymmärrä, kuinka tärkeää on asentaa tekonurmi oikein. Huonosti asennettu nurmi voi johtaa repsottaviin saumoihin, jotka vaikuttavat negatiivisesti pelikokemukseen ja turvallisuuteen. Lisäksi huonosti asennettu tekonurmi voi johtaa nopeaan kulumiseen ja lyhyempään käyttöikään.

On tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys, asentamaan padel-kentän tekonurmen oikein. Tällöin pelin laatu ja turvallisuus voidaan varmistaa. Oikein asennettu padel-kentän tekonurmi kestää pitkään ja minimoi huoltotarpeet, mikä säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Hiekottaminen on myös tärkeä vaihe padel-kentän asennusprosessissa. Liian paksu tai epätasainen hiekkakerros voi vaikuttaa pelattavuuteen ja aiheuttaa loukkaantumisriskin pelaajille. Siksi on tärkeää, että padel-kentän omistajat ymmärtävät tämän ja varmistavat, että hiekottaminen suoritetaan oikein ja asianmukaisesti. Oikeaoppisella hiekottamisella voidaan varmistaa, että tekonurmikenttä pysyy hyväkuntoisena pitkään ja että pelaajilla on miellyttävämpi ja turvallisempi pelikokemus.

Padel-kentän tekonurmen huolto

Padel-kentän tekonurmen huolto on tärkeää sen kestävyyden ja turvallisuuden kannalta. Erityisesti ulkokentät vaativat aika ajoin huoltoa, sillä talven aikana hiekka tamppautuu tekonurmen pohjalle ja vaikuttaa pelattavuuteen. 

Vuotuinen huolto sisältää mm. nurmen harjauksen, tasoituksen ja hiekan lisäämisen. Tekonurmen harjaus varmistaa, että kentän pinta on tasainen ja pelaajilla on yhtäläiset olosuhteet pelata. Uuden hiekkakerroksen lisääminen auttaa pitämään kentän pinnan pehmeänä ja tasaisena, mikä parantaa pelattavuutta ja turvallisuutta.

Huollon lisäksi on tärkeää seurata kentän kuntoa ja korjata mahdolliset vauriot mahdollisimman pian. Näin vältytään suuremmilta korjaustarpeilta, ja kenttä säilyy hyväkuntoisena pidempään. Padel-kentän tekonurmen huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin, joka tuntee nurmen materiaalin ja tietää, miten kenttä tulee huoltaa. Näin varmistetaan kentän kestävyys ja turvallisuus sekä pelaajien miellyttävä pelikokemus.

Ota yhteyttä

Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500– 50 000 €.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Ei luoton perustamismaksua.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan,
  kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

/ kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 500 – 50 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95% -yks.
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 01/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.