...

Tekonurmi tenniskentät

Etsitkö luotettavaa kumppania tenniskentän asentamiseen? Asentajillamme on yli 60 kentän asennuskokemus, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen. Hiekkatekonurmi on turvallinen ja mukava päällyste, joka ei rasita niveliä eikä nivelsiteitä.

Hiekkatekonurmi tenniskenttänä on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Se on yleisin käytössä oleva tenniskenttämateriaali ulkona. Se tarjoaa pelaajille tasaisen alustan, joka on helppo pitää kunnossa. Tekonurmikentät ovat erityisen hyviä alhaisen ylläpitokustannuksensa vuoksi, ja ne kestävät hyvin pitkään aktiivista käyttöä.

Valikoimassa on erilaisia hiekkatekonurmi tenniskenttiä, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja sovelluskohteensa. Esim. Base tason kenttä on edullinen vaihtoehto harrastepelaajille, kun taas LSR-20 kenttä on erinomainen valinta kilpakäyttöön ja kovempaan peliin. Punainen Advantage Pro tason kenttä on suunniteltu erityisesti ammattipelaajille, ja siinä on lyhyempi nukkapituus, ja erilainen täyteaine, joka tekee kentästä hieman hitaamman kuin LSR-20 kentässä.

 

Kun valitset tenniskenttää, on tärkeää ottaa huomioon kentän käyttötarkoitus ja pelaajien taitotaso. Laadukkaat tekonurmi tenniskentät kestävät vuosia, ja ne ovat erinomainen investointi pelaajien ja seuran tulevaisuuteen.

Tenniskentät mitat ovat 23,77 metriä (78 jalkaa) pitkällä ja kaksinpelissä 8,23 metriä (27 jalkaa) leveällä kentällä. Neljän pelaajan peliä pelatessa sen leveys on 10,97 metriä (36 jalkaa). Kentän pidemmän sivun jakaa kahteen yhtä suureen osaan verkko, joka on 1,07 metriä (3,5 jalkaa) korkea verkkotolppien kohdalla ja 91,4 senttimetriä (kolme jalkaa) korkea keskeltä.

 

Base-tason tenniskenttä

Base tason tenniskentässä ei ole ITF-sertifikaattia, eikä se sovellu kilpakäyttöön. Base tason tenniskenttä on kuitenkin oiva valinta harrastelijalle jonka kenttä ei ole jokapäiväisessä kovassa käytössä. Base tason tenniskentässä on 20mm nukkapituus, johon lisätään hiekkaa 25kg/m2. 

Kentän nopeus:  3/medium.
Värivaihtoehdot: Punainen / vihreä,  Vihreä / vihreä

ITF-standardin tenniskenttä

LSR-20 kentällä on ITF-standardi ja se soveltuu erinomaisesti kilpakäytöön ja kovempiin peleihin. Materiaali on hiukan kestävämpi kuin base tason kentässä. Se on myös peliominaisuuksiltaan hieman parempi kuin base tason kenttä. LSR-20 kentän nukkapituus on 20mm, johon lisätään hiekkaa 25kg/m2.

Kentän nopeus:  3/medium.
Värivaihtoehdot: Punainen / vihreä,  Vihreä / vihreä

tekonurmi tenniskenttä

Punainen Advantage Pro tenniskenttä

Punainen Advantage Pro tason tenniskenttä on hiekkatekonurmikenttä jossa yhdistyy massankentän pelituntuma ja ulkonäkö, mutta sillä on perinteisen tekonurmikentän helppohoitoisuus. Kentän nopeus on 1/Slow. Massakentän tuntuma saadaan kenttään lisäämällä siihen punaista pinnoitettua hiekkaa. GRANUCOL DURA koostuu kvartsihiekan hiukkasista, joilla on pyöristetyt reunat ja väripinnoite. Sillä on erinomainen UV-stabiilisuus, mikä tarkoittaa, että kenttä ei myöskään haalistu ajan kuluessa. Sen erinomainen kulutuskestävyys ja pelintuntuma on myös omaa luokkaansa. 

GRANUCOL DURA -hiekalla täytettyjen tekonurmikenttien puhdistus- ja ylläpitokustannukset ovat minimaaliset, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan klubien ja tapahtumien järjestäjille. Tämä täyteaine on saanut kansainvälisten tennisliittojen hyväksynnän, ja sillä järjestetään lukuisia kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien arvostetut Grand Slam -tapahtumat. Valitse Punainen Advantage Pro -kenttä ja koe huippuluokan tenniskokemus, joka ylittää odotuksesi!

Värivaihtoehdot: Punainen 

tekonurmi tenniskenttä

Verkkotolpat ja verkot

Meiltä löydät myös kestävät ja ITF-Sertifioidut tennisverkot, jotka soveltuvat niin kotikentille kuin kilpailuareenoillekin. Lisäksi tarjoamme erilaisia tennistolppavaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Valettavat tolpat tarjoavat vankan ja pysyvän kiinnityksen, kun taas siirrettävät tolpat mahdollistavat  sijoittelun eri tilanteisiin.

Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään sinua valitsemaan oikeat tuotteet tarpeisiisi ja huolehtii niiden asennuksesta ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten oma kotikenttäsi tai ammattitason pelialue, meiltä löydät ratkaisut juuri sinulle.

Tekonurmikentän huolto

Tarjoamme Tekonurmi tenniskentän huoltopalveluita, joiden avulla varmistat, että kenttä säilyttää hyvät peliominaisuudet ja kestää pitkään. Voit tilata vuosihuollot samalla kun teet tilauksen kentän asennuksesta. Suosittelemme, että tenniskenttä huolletaan vähintään kerran keväällä ennen pelikauden aloitusta.

Talven aikana kentän hiekkatäyte saattaa tamppaantua, mikä vaikuttaa pelikokemukseen. Huoltopalvelumme sisältää kentän harjauksen ja tarvittaessa hiekan lisäämisen, mikäli kenttään on tullut vajetta. Näin varmistamme, että tenniskenttäsi pysyy hyvässä kunnossa ja tarjoaa nautinnollisen pelikokemuksen pitkälle tulevaisuuteen.

Tenniskentän aidoitus ja pohjatyöt

Lue lisää aidoista ja pohjatöistä täältä.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.