Tekonurmi tenniskenttä

Tekonurmi tenniskenttä

Tekonurmi tenniskentät

Etsitkö luotettavaa kumppania tenniskentän asentamiseen? Asentajillamme on yli 60 kentän asennuskokemus, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen.

Hiekkat
ekonurmi tenniskenttänä on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Se on yleisin käytössä oleva tenniskenttämateriaali ulkona. Se tarjoaa pelaajille tasaisen alustan, joka on helppo pitää kunnossa. Tekonurmikentät ovat erityisen hyviä alhaisen ylläpitokustannuksensa vuoksi, ja ne kestävät hyvin pitkään aktiivista käyttöä.

Valikoimassa on erilaisia hiekkatekonurmi tenniskenttiä, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja sovelluskohteensa. Esim. Base tason kenttä on edullinen vaihtoehto harrastepelaajille, kun taas LSR-20 kenttä on erinomainen valinta kilpakäyttöön ja kovempaan peliin. Punainen Advantage Pro tason kenttä on suunniteltu erityisesti ammattipelaajille, ja siinä on lyhyempi nukkapituus, joka tekee kentästä hieman hitaamman kuin LSR-20 kentässä.

Kun valitset tenniskenttää, on tärkeää ottaa huomioon kentän käyttötarkoitus ja pelaajien taitotaso. Laadukkaat tekonurmi tenniskentät kestävät vuosia, ja ne ovat erinomainen investointi pelaajien ja seuran tulevaisuuteen.

Base tason tenniskenttä

 

Base tason tenniskentässä ei ole ITF-sertifikaattia, eikä se sovellu kilpakäyttöön. Base tason tenniskenttä on kuitenkin oiva valinta harrastelijalle jonka kenttä ei ole jokapäiväisessä kovassa käytössä. Base tason tenniskentässä on 20mm nukkapituus, johon lisätään hiekkaa 23kg/m2. 

Kentän nopeus:  3/medium.
Värivaihtoehdot: Punainen / vihreä,  Vihreä / vihreä

LSR-20 ITF Standardin tenniskenttä

LSR-20 kentällä on ITF-standardi ja se soveltuu erinomaisesti kilpakäytöön ja kovempiin peleihin. Materiaali on hiukan kestävämpi kuin base tason kentässä. Se on myös peliominaisuuksiltaan hieman parempi kuin base tason kenttä. LSR-20 kentän nukkapituus on 20mm, johon lisätään hiekkaa 23kg/m2. LSR-20 tekonurmi tenniskenttä on yleisin ja valikoiman myydyin kenttä.

Kentän nopeus: 3/medium
Värivaihtoehdot: Punainen / Vihreä,  Vihreä / Vihreä,  Vihreä / Sininen,  Sininen / Sininen

Punainen advantage pro tason tenniskenttä

Punainen Advantage Pro tason hiekkatekonurmi tenniskenttä on valikoiman laadukkain kenttä. Tämä kenttä on tarkoitettu Pro tason pelaajille. Kenttään on saatu paremmat peliominaisuudet lyhentämällä nukkapituutta, joka tekee kentästä hieman hitaamman kuin LSR-20 tason kenttä. Nukkapituus on 12mm ja kenttään lisätään hiekkaa 17kg/m2.

Kentän nopeus: 1/slow
Värivaihtoehdot: Punainen / punainen

Tekonurmikentän huolto

Tarjoamme Tekonurmi tenniskentän huoltopalveluita, joiden avulla varmistat, että kenttä säilyttää hyvät peliominaisuudet ja kestää pitkään. Voit tilata vuosihuollot samalla kun teet tilauksen kentän asennuksesta. Suosittelemme, että tenniskenttä huolletaan vähintään kerran keväällä ennen pelikauden aloitusta.

Talven aikana kentän hiekkatäyte saattaa tamppaantua, mikä vaikuttaa pelikokemukseen. Huoltopalvelumme sisältää kentän harjauksen ja tarvittaessa hiekan lisäämisen, mikäli kenttään on tullut vajetta. Näin varmistamme, että tenniskenttäsi pysyy hyvässä kunnossa ja tarjoaa nautinnollisen pelikokemuksen pitkälle tulevaisuuteen.

Tenniskentän aidoitus ja pohjatyöt

Lue lisää aidoista ja pohjatöistä täältä.

Tekonurmi tenniskenttä

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä