Tekonurmikentän pohjatyö ja aidoitus

Tekonurmen pohjatyö

Tekonurmen pohjatyön laatu on ratkaisevan tärkeää tekonurmikentän kestävyydelle ja toimivuudelle. Huolellinen pohjatyö takaa sen, että tekonurmikenttä kestää kovaakin käyttöä ja säilyy tasaisena ja turvallisena vuodesta toiseen.

Tekonurmekentän pohjatöihin kuuluu mm. maan vaihtaminen, tasoittaminen, pohjan tiivistäminen. Pohjatöiden huolellinen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä ne vaikuttavat suoraan tekonurmen toimivuuteen ja kestävyyteen.

Käytämme pohjatöissä myös tarkoin valittuja aliurakoitsijoita, mikä takaa laadukkaan lopputuloksen.

tekonurmikentän aidoitus

 

Tehtävämme on taata asiakkaillemme laadukas lopputulos, joten käytämme aidoituspalvelussa huolella valittua yhteistyökumppania. Yhteistyökumppanimme on kokenut aidoitusten ammattilainen ja varmistamme, että heidän palvelunsa vastaa asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Yhteistyökumppanillamme on pitkä kokemus aidoitusten asentamisesta erilaisille kentille. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun ja saumattoman kokonaisuuden.

Kun valitsette meidät tekonurmen ja aidoituksen asennuspalvelunne tarjoajaksi, voitte luottaa siihen, että huolehdimme kaikista yksityiskohdista. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja kokeneiden yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta voimme taata asiakkaillemme aina laadukkaan lopputuloksen.

Ota yhteyttä meihin niin autamme mielellämme.

Ota yhteyttä