...

Tekonurmi koripallokenttä

Koripallokentän rakentaminen vaatii huolellista suunnittelua ja laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat turvallisen ja kestävän pelialustan.

Käytämme koripallokenttien rakentamiseen Playgrass 20mm hiekkatekonurmea, joka on erittäin kestävä ja pitkäikäinen materiaali. Playgrass 20mm on suunniteltu erityisesti kestämään raskasta peliä ja sääolosuhteita, joten se on erinomainen valinta koripallokentän pelipinnaksi.

Tekonurmeen tehdään hiekkatäyttö, joka auttaa tukemaan kentän rakennetta ja parantamaan sen kestävyyttä. Käytämme koripallokentillämme 25kg/m2 hiekkatäyttöä, mikä takaa kestävän ja tasaisen pelipinnan.

Kaikki käyttämämme tekonurmet täyttävät REACH vaatimukset, joten voit olla varma siitä, että käyttämämme materiaalit ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä.

Koripallokenttä tekonurmesta on usein kustannustehokkaampi ratkaisu verrattuna asfalttikenttään.

Koripallokorit

Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia koripallokoreja eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Meiltä löytyy koripallokoreja niin sisä- kuin ulkokäyttöön, kouluille, halleille ja yksityiskäyttöön.

Valikoimastamme löytyy niin perinteisiä seinäkiinnitteisiä koreja kuin myös helposti siirrettäviä koreja esimerkiksi pihalle tai puistoon. Tarjoamme myös erilaisia kori- ja tukipylväsvaihtoehtoja, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Kaikki koripallokorimme ovat korkealaatuisia ja kestäviä, joten voit luottaa siihen, että saat meiltä kestävän ja turvallisen koripallokokonaisuuden.

Tekonurmen asennus

Tekonurmen asentaminen on huomattava investointi, jonka vaikutukset tuntuvat pitkään. Juuri siksi haluamme korostaa sen merkitystä asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus tekonurmien asennuksesta ja tarjoamme ainoastaan laadukkaita materiaaleja ja asennuspalveluita.

Hyvin toteutettu tekonurmen asennus takaa turvallisen ja kestävän pelialustan, joka kestää vuosia käytössä. Tekonurmi vähentää loukkaantumisriskiä ja tarjoaa pelaajille mukavan pelikokemuksen.

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siksi panostamme aina laatuun ja ammattitaitoon. Mikäli harkitset tekonurmen asentamista, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tekonurmen pohjatyöt ja aidotus

Haluatko tekonurmikentällesi myös pohjatyöt ja aidoituksen? lue lisää täältä

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.