...

Tekonurmikenttien siirrot

Tekonurmikenttien siirrot

Toteutamme ammattitaidolla tekonurmikenttien siirtoja ja uudelleenasennuksia eri käyttötarkoituksiin, kuten jalkapalloon ja pesäpalloon. Vuosien kokemus tekonurmikenttien siirtämisestä takaa onnistuneen ja siistin jäljen.

Tekonurmikentän siirto on ympäristöystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto vanhan kentän uusiokäyttöön, esimerkiksi koulun pihalle tai kaupungin puistoon. Siirto on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat uudistaa urheilualueesi, mutta et halua hankkia uutta tekonurmea.

Kun tekonurmi on kuntonsa puolesta siirrettävissä, se poistetaan vanhalta paikaltaan ja asennetaan uudelleen uudessa paikassa. Meillä on tarvittavat työkalut, osaaminen ja kokemus, jotta tekonurmikenttä saadaan siirrettyä onnistuneesti uuteen paikkaan.

Esimerkiksi toteutimme Joensuun Koillispuiston tekonurmikentän peruskorjauksen, jossa Mehtimäen vanha tekonurmi siirrettiin Koillispuistoon. Projekti sisälsi vanhan tekonurmen poiston ja uudelleenasennuksen, johon kuului turva-alustan asennus tekonurmen alle ja täyteaineiden lisäys. Lue lisää joensuun projektista täältä

Tekonurmikentän siirrossa ja uudelleenasennuksessa on tärkeää ottaa huomioon kentän käyttötarkoitus ja vaatimukset, jotta se vastaa pelaajien tarpeita. Meidän ammattitaitoinen tiimi varmistaa, että tekonurmea käytetään tehokkaasti uudelleen ja siirretty kenttä vastaa uuden paikan tarpeita.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää tekonurmikentän siirrosta ja uudelleenasennuksesta.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.


Ota yhteyttä

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.