...

Tietoa

tekonurmi tenniskenttä
edelgrass
tekonurmi
tekonurmi tenniskenttä

Tekonurmiratkaisuja kotipihoille ja urheilukentille

Olemme Etelä-Pohjanmaalainen yritys.
Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ja kestäviä tekonurmipintoja kahden eri brändin kautta: Tekonurmipihat.fi ja Tekonurmikentät.fi. Tekonurmipihat.fi palvelee yksityisasiakkaita tarjoamalla tekonurmen asennuspalveluja piharemonttien yhteydessä, kun taas Tekonurmikentät.fi keskittyy tekonurmikenttien asennukseen ja myyntiin ammattikäyttöön, kuten jalkapallo-, tenniskentille ja leikkipaikoille.

Yli 10 vuoden kokemus tekounurmi-asennuksista kattaa erittäin laajasti erilaisia kohteita ja projekteja. Asennuskokemus kattaa mm. +60 tenniskenttää, yli 100 leikkipaikan tekonurmea sekä lukuisia jalkapallo- ja pesäpallokenttiä.

Työmme kattaa kaikki vaiheet alkaen pohjatöistä aina valmiiseen lopputulokseen saakka. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme avaimet käteen -palvelua, joka varmistaa laadukkaan lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden. Ammattitaitoinen tiimimme on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja luomaan kestäviä ja toimivia tekounurmialueita eri käyttötarkoituksiin.

Olemme valtuutettu Edelgrass tekonurmien maahantuoja,  Edelgrass on Hollantilainen vuonna 1918 perustettu alunperin mattojen valmistukseen perustettu perheyhtiö. Edelgrass alkoi valmistaa tekonurmia vuonna 1989. Tällä hetkellä Edelgrass yksi maailman johtavista tekonurmien valmistajista ja toimittaa yli 5milj. neliöä tekonurmea vuosittain ympäri maailmaa.

Edelgrassin jalkapallokentät  täyttävät FIFA-standardit, pesäpallokentät on laboratorio testattu ja täyttää pesäpalloliiton vaatimukset sekä tenniskentillä on ITF-sertifikaatti. Tämä takaa sen, että tekonurmemme täyttävät kansainväliset laatu- ja turvallisuusstandardit.

Meille tärkeää on avoimuus, luottamus, laadukas työnjälki sekä nopeat toimitukset. Olemme mukana projektissasi alusta loppuun.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.